Magazines

iCreate 119

Magazine lezen
Je hebt er lang op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover: de nieuwe iPhone SE ligt in de winkels! Is dit toestel iets voor jou? Je leest het in iCreate 118. Ook in deze uitgave: zo maak je de beste back-up en win een Oscar met je iPhone!

iCreate 118

Magazine lezen
Is je internet thuis veel te traag? Heb je amper of geen bereik? Van onze tips knapt je wifi-verbinding zeker op. Verder in iCreate 117: maak je eigen tijdschrift met Pages en sportief de lente in met je iPhone!

iCreate 117

Magazine lezen
Wil je snel veel opslagruimte terugwinnen op je Mac en iPhone? Tijd voor een grote lenteschoonmaak! Lees iCreate 116 voor de snelste en meest efficiënte methode. Ook in deze uitgave: alles wat je wilt horen over Apple Music en een uitgebreide kennismaking met Apple CarPlay.

iCreate 116

Magazine lezen
iCreate staat altijd al boordevol Apple-tips, maar deze uitgave spant de kroon – we geven je meer dan vijftig lifehacks! Ook in iCreate 115: breng je speelgoed tot leven in een stop-motionfilm en ontdek de allerleukste podcasts van dit moment.

iCreate 115

Magazine lezen
Is de batterij van je iPhone altijd sneller leeg dan je voor mogelijk houdt? Niet meer nadat je deze iCreate gelezen hebt! Verder in dit nummer: alles over de nieuwe iPhone-camera en heel veel kijkvoer met Apple TV+. Kortom: met iCreate 114 laad je weer helemaal op!

iCreate 114

Magazine lezen
De app Foto's heeft een flinke opknapbeurt gehad: in iCreate 113 laten we je zien wat er verbeterd is. Verder hebben we de nieuwe iPhones uitgebreid voor je getest en laten we je zien hoe slim ook jouw huis kan worden! En natuurlijk vind je ook in deze iCreate heel veel Apple-tips.

iCreate 113

Magazine lezen
September is de maand van hét Apple-event van het jaar: de iPhone-keynote! Wat heeft Apple allemaal aangekondigd? Wij hebben alle highlights van het event op een rij gezet! Verder in dit nummer: in het najaar kun je al je Apple-apparatuur gratis updaten – maar wat is er eigenlijk allemaal nieuw en verbeterd? Je leest het allemaal in iCreate 112!

iCreate 112

Magazine lezen
n september gaat het gebeuren: er komt een grote update voor je Mac! In deze uitgave stomen we je Mac helemaal klaar voor macOS Catalina. Verder in dit nummer: tips voor als je je Mac meeneemt naar werk of school. En zó blijf je gezond met de Apple Watch!

iCreate 111

Magazine lezen
Welkom Apple Pay, doei pinpas! Apple's eigen betaaldienst zet eindelijk voet op Nederlandse bodem en dus kun je voortaan betalen met onder meer je iPhone en Apple Watch. Verder in dit nummer: alles over het vertrek van Apple's designbaas Jony Ive en heel veel iPhone-tips én apps voor je vakantie. Kortom: met iCreate 110 heb je heel wat te lezen deze zomer.

iCreate 110

Magazine lezen
Apple heeft tijdens de leukste keynote van het jaar de nieuwe besturingssystemen aangekondigd. Welke nieuwe functies komen er straks naar je iPhone, Mac en meer? Verder in deze uitgave: toveren met foto's en héél veel handige sneltoetsen. Je leest het allemaal in iCreate 109!

iCreate 109

Magazine lezen
Waarschijnlijk heb je op je iPhone, iPad of Mac een schat aan persoonlijke informatie staan. Wat doet Apple om je privacy te beschermen? En hoe houd je zélf grip op je gegevens? Wij helpen je op weg. Verder in deze uitgave: stop stress met mindfulness en tips voor het kopen van een tweedehands Mac. Je leest het allemaal in iCreate 108!

iCreate 108

Magazine lezen
Het was een maand boordevol Apple-nieuws! Apple hield op 25 maart het eerste Apple-event van dit jaar. Maar nog voordat het zover was, werd de Apple Store bevoorraad met allerlei nieuwe producten. Je leest er alles over in iCreate 107.

iCreate 107

Magazine lezen
Doen er zich problemen voor met je Mac, maar heb je geen idee wat je moet doen? Van draaiende strandballen tot vervelende instellingen en van vastlopende programma's tot een Mac die niet meer opstart: in iCreate 106 lossen we de grootste Mac-problemen voor je op. En er is meer!

Creatief met je Apple Pencil en iPad
Met de iPad en de Apple Pencil is tekenen, schetsen en krabbelen een feest. De stylus is druk- en kantelgevoelig, waardoor het net is alsof je gewoon met potlood en papier werkt. We nemen je mee in allerlei creatieve projecten en je zult het ervaren: met de iPad en Apple Pencil is iedereen een artiest – jij ook!

Deel alles met je gezin
Waarschijnlijk ben je thuis niet de enige met een iPhone of Mac – maak er gebruik van! Schakel Delen met gezin in en deel je aankopen gratis met je familieleden, zoals apps, iCloud en Apple Music. Je blijft ook beter op de hoogte van elkaar: deel je agenda, foto's en locatie. En je beschermt je kinderen tegen te veel iPhone-gebruik met Schermtijd.

45 oplossingen voor Mac-problemen
Hoe fijn de Mac ook is: iedereen loopt wel eens tegen een probleem aan. Programma's crashen bijvoorbeeld, wifi werkt niet, of de muis weigert dienst. Wat je dan moet doen? Deze feature met oplossingen voor Mac-problemen tevoorschijn halen! Een soort EHBO-boekje, maar dan voor je Mac. Zo weet je altijd wat je moet doen.

En verder ...
iCreate 106 staat verder weer vol met workshops, tips en achtergrondartikelen. Maak een spannend promofilmpje met iMovie, verander je foto in een filmachtig plaatje en voeg een vleugje Beatles toe aan je track in GarageBand. Ook komen allerlei leuke apps en toffe gadgets aan bod – mis iCreate 106 niet!

iCreate 106

Magazine lezen
Je Mac gebruiken om films, foto's en meer op je tv te bekijken? Dat kan prima. In iCreate 105 laten we je zien hoe je een Mac omtovert in een mediacenter. Verder maak je kennis met Apple's nieuwe app Opdrachten en laten we je zien hoe je een Memoji Karaoke-video maakt.

 • Gebruik je Mac als Apple TV
 • Opdrachten: Apple's vetste app ooit
 • Maak een blitse memoji-movie
 • Massa's handige tips en workshops!

iCreate 105

Magazine lezen
Op de valreep van 2018 heeft Apple nog een heleboel nieuwe producten uitgebracht. Een nieuwe Mac mini, een nieuwe MacBook Air en een nieuwe iPad Pro 2018. Weet je niet meer welk product voor jou het meest geschikt is? In iCreate 104 helpen we je op weg.

Welke Mac moet ik nu kopen?
iPad Pro review: dit is de toekomst
Maak je wintersport nog cooler
Héél veel interessante tips en workshops

iCreate 104

Magazine lezen
Met de iPhone XR presenteerde Apple een iPhone die bijna alle interessante functies van het vlaggenschip heeft, maar honderden euro's goedkoper is dan de iPhone XS (Max). Moet je gaan voor het vlaggenschip, of ben je ben je beter af met het voordeligere model? In iCreate 103 geven we je uitgebreid antwoord.

 • Reviews van de iPhone XS Max en iPhone XR
 • Hoe goed is de nieuwe Apple Watch Series 4?
 • De beste mogelijkheden om foto’s te delen
 • Héél veel interessante tips en workshops

iCreate 103

Magazine lezen
Hét Apple-event van het jaar is weer achter de rug. Apple presenteerde op 12 september nieuwe producten, waaronder natuurlijk de nieuwe iPhones. Verder praten we je in iCreate 102 helemaal bij over de nieuwe besturingssystemen. Heb jij de updates al geïnstalleerd?

 • Apple-keynote: Phone XS (Max), iPhone XR & de nieuwe Apple Watch
 • Ontdek de vernieuwingen in macOS Mojave
 • Alles wat er nieuw is in iOS 12 en watchOS 5
 • Héél veel interessante Apple-tips en -workshops

iCreate 102

Magazine lezen
Het duurt niet lang meer: eind september kun je de nieuwste versie van macOS installeren. In iCreate 101 stomen we je Mac klaar voor de grootste update sinds jaren. Daarnaast leer je alles over het vernieuwde audiosysteem van Apple: AirPlay 2. Én je maakt kennis met de tien spannendste apps van het jaar!

iCreate 101

Magazine lezen
Ga je op vakantie? Dan mag je iCreate 100 niet missen. Enerzijds geven we je de beste apps, tips en gadgets voor de vakantie, anderzijds laten we zien hoe je de allermooiste zomerfoto's maakt. We gaan daarbij in op het maken, bewerken én bundelen. En omdat je daarnaast nog wat gedegen leesvoer nodig hebt, hebben we het beste uit tien jaar iCreate in één artikel samengevat.

iCreate 100

Magazine lezen