Magazines

Binnenkort gaat het gebeuren! Er komen grote updates aan voor je iPhone, iPad en Mac. Dat betekent heel veel interessante nieuwe functies. In iCreate 122 laten we je stap voor stap zien wat je daar allemaal mee kunt!

iCreate 122

U kunt dit magazine niet bekijken
Online oplichting beheerst op dit moment het nieuws. Het aantal gevallen is explosief toegenomen en iedereen kan slachtoffer worden. Lees iCreate 121 en voorkom dat het jou gebeurt! Liever iets luchtigers? Ga dan aan de slag met onze doe-het-zelf Apple-projecten of ontdek de popartiest in je met Logic Pro X!

iCreate 121

U kunt dit magazine niet bekijken
Hoera! Binnenkort krijgen je iPhone, je Mac en al je andere Apple-producten een grote update. Boordevol gave nieuwe functies en verbeteringen! Ga er maar eens voor zitten in je tuinstoel, want in dit zomernummer van iCreate praten we je helemaal bij. En dit is nog lang niet alles!

iCreate 120

U kunt dit magazine niet bekijken
Kan de iPad je MacBook vervangen? In iCreate 119 laten we je zien waarom de iPad inmiddels een geduchte concurrent voor de MacBook is! Ook in deze uitgave: dé manier om nooit meer je wachtwoorden te vergeten. En maak een beltoon van je favoriete liedje!

iCreate 119

U kunt dit magazine niet bekijken
Je hebt er lang op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover: de nieuwe iPhone SE ligt in de winkels! Is dit toestel iets voor jou? Je leest het in iCreate 118. Ook in deze uitgave: zo maak je de beste back-up en win een Oscar met je iPhone!

iCreate 118

U kunt dit magazine niet bekijken
Is je internet thuis veel te traag? Heb je amper of geen bereik? Van onze tips knapt je wifi-verbinding zeker op. Verder in iCreate 117: maak je eigen tijdschrift met Pages en sportief de lente in met je iPhone!

iCreate 117

U kunt dit magazine niet bekijken
Wil je snel veel opslagruimte terugwinnen op je Mac en iPhone? Tijd voor een grote lenteschoonmaak! Lees iCreate 116 voor de snelste en meest efficiënte methode. Ook in deze uitgave: alles wat je wilt horen over Apple Music en een uitgebreide kennismaking met Apple CarPlay.

iCreate 116

U kunt dit magazine niet bekijken
iCreate staat altijd al boordevol Apple-tips, maar deze uitgave spant de kroon – we geven je meer dan vijftig lifehacks! Ook in iCreate 115: breng je speelgoed tot leven in een stop-motionfilm en ontdek de allerleukste podcasts van dit moment.

iCreate 115

U kunt dit magazine niet bekijken
Is de batterij van je iPhone altijd sneller leeg dan je voor mogelijk houdt? Niet meer nadat je deze iCreate gelezen hebt! Verder in dit nummer: alles over de nieuwe iPhone-camera en heel veel kijkvoer met Apple TV+. Kortom: met iCreate 114 laad je weer helemaal op!

iCreate 114

U kunt dit magazine niet bekijken
De app Foto's heeft een flinke opknapbeurt gehad: in iCreate 113 laten we je zien wat er verbeterd is. Verder hebben we de nieuwe iPhones uitgebreid voor je getest en laten we je zien hoe slim ook jouw huis kan worden! En natuurlijk vind je ook in deze iCreate heel veel Apple-tips.

iCreate 113

U kunt dit magazine niet bekijken
September is de maand van hét Apple-event van het jaar: de iPhone-keynote! Wat heeft Apple allemaal aangekondigd? Wij hebben alle highlights van het event op een rij gezet! Verder in dit nummer: in het najaar kun je al je Apple-apparatuur gratis updaten – maar wat is er eigenlijk allemaal nieuw en verbeterd? Je leest het allemaal in iCreate 112!

iCreate 112

U kunt dit magazine niet bekijken
n september gaat het gebeuren: er komt een grote update voor je Mac! In deze uitgave stomen we je Mac helemaal klaar voor macOS Catalina. Verder in dit nummer: tips voor als je je Mac meeneemt naar werk of school. En zó blijf je gezond met de Apple Watch!

iCreate 111

U kunt dit magazine niet bekijken
Welkom Apple Pay, doei pinpas! Apple's eigen betaaldienst zet eindelijk voet op Nederlandse bodem en dus kun je voortaan betalen met onder meer je iPhone en Apple Watch. Verder in dit nummer: alles over het vertrek van Apple's designbaas Jony Ive en heel veel iPhone-tips én apps voor je vakantie. Kortom: met iCreate 110 heb je heel wat te lezen deze zomer.

iCreate 110

U kunt dit magazine niet bekijken
Apple heeft tijdens de leukste keynote van het jaar de nieuwe besturingssystemen aangekondigd. Welke nieuwe functies komen er straks naar je iPhone, Mac en meer? Verder in deze uitgave: toveren met foto's en héél veel handige sneltoetsen. Je leest het allemaal in iCreate 109!

iCreate 109

U kunt dit magazine niet bekijken
Waarschijnlijk heb je op je iPhone, iPad of Mac een schat aan persoonlijke informatie staan. Wat doet Apple om je privacy te beschermen? En hoe houd je zélf grip op je gegevens? Wij helpen je op weg. Verder in deze uitgave: stop stress met mindfulness en tips voor het kopen van een tweedehands Mac. Je leest het allemaal in iCreate 108!

iCreate 108

U kunt dit magazine niet bekijken
Het was een maand boordevol Apple-nieuws! Apple hield op 25 maart het eerste Apple-event van dit jaar. Maar nog voordat het zover was, werd de Apple Store bevoorraad met allerlei nieuwe producten. Je leest er alles over in iCreate 107.

iCreate 107

U kunt dit magazine niet bekijken
Doen er zich problemen voor met je Mac, maar heb je geen idee wat je moet doen? Van draaiende strandballen tot vervelende instellingen en van vastlopende programma's tot een Mac die niet meer opstart: in iCreate 106 lossen we de grootste Mac-problemen voor je op. En er is meer!

Creatief met je Apple Pencil en iPad
Met de iPad en de Apple Pencil is tekenen, schetsen en krabbelen een feest. De stylus is druk- en kantelgevoelig, waardoor het net is alsof je gewoon met potlood en papier werkt. We nemen je mee in allerlei creatieve projecten en je zult het ervaren: met de iPad en Apple Pencil is iedereen een artiest – jij ook!

Deel alles met je gezin
Waarschijnlijk ben je thuis niet de enige met een iPhone of Mac – maak er gebruik van! Schakel Delen met gezin in en deel je aankopen gratis met je familieleden, zoals apps, iCloud en Apple Music. Je blijft ook beter op de hoogte van elkaar: deel je agenda, foto's en locatie. En je beschermt je kinderen tegen te veel iPhone-gebruik met Schermtijd.

45 oplossingen voor Mac-problemen
Hoe fijn de Mac ook is: iedereen loopt wel eens tegen een probleem aan. Programma's crashen bijvoorbeeld, wifi werkt niet, of de muis weigert dienst. Wat je dan moet doen? Deze feature met oplossingen voor Mac-problemen tevoorschijn halen! Een soort EHBO-boekje, maar dan voor je Mac. Zo weet je altijd wat je moet doen.

En verder ...
iCreate 106 staat verder weer vol met workshops, tips en achtergrondartikelen. Maak een spannend promofilmpje met iMovie, verander je foto in een filmachtig plaatje en voeg een vleugje Beatles toe aan je track in GarageBand. Ook komen allerlei leuke apps en toffe gadgets aan bod – mis iCreate 106 niet!

iCreate 106

U kunt dit magazine niet bekijken
Je Mac gebruiken om films, foto's en meer op je tv te bekijken? Dat kan prima. In iCreate 105 laten we je zien hoe je een Mac omtovert in een mediacenter. Verder maak je kennis met Apple's nieuwe app Opdrachten en laten we je zien hoe je een Memoji Karaoke-video maakt.

  • Gebruik je Mac als Apple TV
  • Opdrachten: Apple's vetste app ooit
  • Maak een blitse memoji-movie
  • Massa's handige tips en workshops!

iCreate 105

U kunt dit magazine niet bekijken
Op de valreep van 2018 heeft Apple nog een heleboel nieuwe producten uitgebracht. Een nieuwe Mac mini, een nieuwe MacBook Air en een nieuwe iPad Pro 2018. Weet je niet meer welk product voor jou het meest geschikt is? In iCreate 104 helpen we je op weg.

Welke Mac moet ik nu kopen?
iPad Pro review: dit is de toekomst
Maak je wintersport nog cooler
Héél veel interessante tips en workshops

iCreate 104

U kunt dit magazine niet bekijken